If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А вие седяли ли сте повече от 20 минути в седалки от ГТВ само да питам? Че аз имах такива в 145-цата и мага да кажа с ръка на сърцето, че по-голям боклук от това няма. Дървена пейка е това, за дълъг път тотално не става.
Митак, ако го направиш това, ще е кощунство спрямо всичко направено досега по Спринта. Оригиналните ти седалки са в пъти по-добри от ония боклуци.
А вие седяли ли сте повече от 20 минути в седалки от ГТВ само да питам? Че аз имах такива в 145-цата и мага да кажа с ръка на сърцето, че по-голям боклук от това няма. Дървена пейка е това, за дълъг път тотално не става.
Митак, ако го направиш това, ще е кощунство спрямо всичко направено досега по Спринта. Оригиналните ти седалки са в пъти по-добри от ония боклуци.
Абсолютно съгласен!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Ако седалките са ти принципно здрави, то претапициране е най-добрия вариант.
точно така е.
Митак, оригиналните седалки на Спринта са ти в добро състояние, удобни и меки са, същевременно предлагат добра упора. Най-ценното в тях е, че са с пружини отдолу под дунапрена, а не като на ГТВ-го цяло ламаринено корито. А самите упори острани са напълно отделни и не потъват надолу, когато седенш, потъва само средната част. Отделно подглавниците може да не стават за подхиране, но тези мрежи на тях са белег, че това е Алфа, стоят много оригинално. Просто трябва да ги барне тапицер и са си перфектни.
Проблема на седалите на 33 е ,че се изкривяват от 100+ кг. потребители .Иначе казано това ,че седалките са с пружини ги прави по-удобни от по-новите модели, но точно металното корито на по-новите седалки позволява да не се изкривяват на една страна.На практика на мен са ми по-удобни седалките на 33,но шофьорската ми седалка не гледаше вече към пътя, а доста встрани.
Ако търсите повече удобство в седалките, за да няма грешки първо се опитайте да поседите в избрания вид
Моето комби беше същото със същия салон. Тези седалки са по-ниски от по-старите, защото са със друга конструкция на седалката. Отдолу има нещо като скара, която отвсякъде и заобиколена със пружини. А старите са доста различни. Лично на мен, въпреки, че са по-ниски, седалките в този вариант са ми по-неудобни от старите.
Comment